fruits and art ingredient mixed

A working class hero is something to be

A working class hero is something to be

— 2 weeks ago

leebarguss:

Before They Pass Away: The Project

Photographs by Jimmy Nelson

The purity of humanity exists. It is there in the mountains, the ice fields, the jungle, along the rivers and in the valleys. Jimmy Nelson found the last tribesmen and observed them. He smiled and drank their mysterious brews before taking out his camera. He shared what real people share: vibrations, invisible but palpable. He adjusted his antenna to the same frequency as theirs. As trust grew, a shared understanding of the mission developed: the world must never forget the way things were. 

There is a pure beauty in their goals and family ties, their belief in gods and nature, and their will to do the right thing in order to be taken care of when their time comes. Whether in Papua New Guinea or in Kazakhstan, in Ethiopia or in Siberia, tribes are the last resorts of natural authenticity.

"In 2009, I planned to become a guest of 31 secluded and visually unique tribes. I wanted to witness their time-honoured traditions, join in their rituals and discover how the rest of the world is threatening to change their way of life forever. Most importantly, I wanted to create an ambitious aesthetic photographic document that would stand the test of time. A body of work that would be an irreplaceable ethnographic record of a fast disappearing world.

Elegant and evocative portraits created with a 4x5 camera. The detail that is attained by using such large negatives would provide an extraordinary view into the emotional and spiritual lives of the last indigenous peoples of the world. At the same time, it would glorify their varying and unique cultural creativity with their painted faces, scarified bodies, jewellery, extravagant hairstyles and ritual language.”

WEBSITE | VIDEO | BOOK

(via jfsebastian)

— 2 weeks ago with 2282 notes

Karena naik motor di jalan raya udah terlalu mainstream!

Karena naik motor di jalan raya udah terlalu mainstream!

— 3 months ago

#batam 

dibuang sayang

— 3 months ago

Dragon Smaug sebelum kenal Peter Jackson

Dragon Smaug sebelum kenal Peter Jackson

— 4 months ago

Mutilasi ceria!

Mutilasi ceria!

— 7 months ago

f-l-e-u-r-d-e-l-y-s:

Contemporary Sculpture by Odani Motohiko

Odani Motohiko is a well known contemporary Japanese sculptor whose lighter-than-air imaginative works leave the viewer breathless. He currently has work in the exhibition entitled Phantoms of Asia: Contemporary Awakens the Past at the Asian Art Museum in San Francisco, California. This exhibition opened in May and runs through September 2, 2012. Motohiko was born in Kyoto. He studied music and sculpture and received his Master’s degree from the Graduate School of Tokyo National University of Fine Arts and Music.

(Source: asylum-art, via heartisbreaking)

— 7 months ago with 3672 notes

retakes

1. To start the shot, after Lucious says “…healin”, his eyes bug out, looking side to side and down like he just had a realization.

2. Then he looks back up, wide eyed, smiling, “that’s it..” 

3. Much less body movement overall on Lucious. Shoulders should not be rotating side to side

4. More subtle on Granpappy’s animation, he should be more open and turned more frontal or towards the camera

1.  Granpappy should have his mouth open, smiling a toothy grin, everything else good to go

— 7 months ago

Doraemon theme song

Lihat-lihatlah bunga andai ku mekar
Tiba saat mengucapkan selamat pagi
Masa depan semua mari kita bangun
Lalalala… lalalala… bernyanyi bersama
Saya hidup di bumi ini
Masa depan dengan kapal angkasa
Mari kita banyak-banyak berhip riang
Menjadikan satu-satu kita wujudkan
Kita hidup di bumi ini
Pagi ini esok dan seterusnya
Masa indah sangat banyak kota impian
Menjadikan satu-satu kita wujudkan 

— 7 months ago

#doraemon  #serial tv  #nobita 
#blak2an
  • Full Hari2 yg indah kudu berjibaku dgn pose to pose, in-between, case in - case out, timing dalam frame per frame. Maka dpt di simpulkan ”CALM AND STAY FOOLISH ae cuk”
  • Saat lu berpikir hasil udh bagus lalu dpt kritikan yg lumayan bikin empet saat itu jg lu hrs Mmbiasakan diri dgn kata2 : ANCUR, JELEK, PARAH
  • Culture utk ngomong blak2an itu cadas, tapi asik kalo semua kita sdh membudayakannya, sebuah tingkat teratas dalam ilmu “KEJUJURAN” ya gak?
  • Yah.. Kalo boleh gua simpulkan knp banyak drama percintaan atau apapun *shitt* yg ber-ending sadness. Ya Kembali pada itu..
  • Cowok liat cewek cakep dgn paras & body yg wah *deskrip sendiri lah men* mulai PDkate dgn modus & gombalan yg beragam. Gak pernah
  • Gak pake klise, . “hey pretty girl, your body is semledoth buanget. I would like to fukk with you! *kemudian di gampar*
  • Itu td dr sudut pandang cwo. Cewek yg gak jg gt.. Dgn modus & pikatan super. Bkn brkamsud sih, kl ga background duit/bawaanny ap dl
  • Itu td dr sudut pandang cwo. Cewek yg gak jg gt.. Dgn modus & pikatan super. Bkn brkamsud sih, kl ga background duit/bawaanny ap dl
  • Wani piro! Maunya gak pake klise, langsung “(pggilan syg yg unyu2) sbenernya aq suka sm km itu… ~
  • 99% krn beliin ini itu ini (sambil nunjuk2), pny mobil, rmh mewah, ortu tajir.. ~
  • Nah baru 1% nya itu “cinta” | versi lembut tapi nyelekittt :F
  • Gimana?? Oke gak tuh?? Masup logika gakk?? Udh kebayang gakk?? * menghantui para pasangan dan Langsung ketemuan 4 mata hheuheu
  • Yahh.. Sebenernya tiap2 kita punya feeling yg kalo di gunain bakal tau. Tapi itulah men! Judul nya “cinta”
  • Mari simplify dgn Logika kebalik cuk..
  • Cowo yg lebih nonjolin ke tajiran & sejenisnya.. *padahal keseringanbl aslinya bokek* kalo tajir nya ilang, kira2 bakal terusan gak??
  • Gitu juga cwe, kalo cmn nonjolin face, body yg semledoth & apapun itu.Kalo udh males ngerawat plus lagi cwo nemu lebih cakep+bohai.Bakal gmn
  • kembali pd “sadness” malahan “madness ending”.. Gua kata juga apa.. Mari budayakan ! *iklan msy, disampaikan oleh kmntrian
  •  itu indah tp butuh keberanian sob! Yah, setidaknya itu syarat utk jd LAKI-LAKI
  • Sy lebih hormat ke tukang palak ketimbang polisi/org2 pemerintahan/apapun yg bertele2 tapi ujung2nya duit jg.. Cupu dan gak  !
  • Mulai sekarang! Kurangi segala bentuk menggrutu, kesel di belakang +update stts/nge-twit begituan.. Itu cemen cuk dan gak  !!!
  • Apalagi itu yg biasa menggrutu + ngumpat itu cowok, itu udh msk dalam daftar list  gw. Barangkali dy JG blm cocok utk jadi
  • Kalo blm brani utk  ya min dgn membiasakan sikap “realistis, gak bermuluk2 utk over idealis” <~ PENTING
  • After all, feel that  akan bikin hidup lebih hidup!
— 7 months ago

#rujack41  #jujur  #honest  #blak2an  #twitt41 
Ragillia Rachmayuni: Total Poverty Gap = Zakat ??? →

ayuprissa:

tazymaniandevil:

Satu hal yang menarik saat saya belajar Development Economics adalah saat saya belajar tentang Inequity, jomplangnya masyarakat yang miskin dan yang kaya. Ada satu istilah yang dinamakan Total Poverty Gap (TPG), TPG ini menandakan sejumlah uang yang…

(Source: tazy-izzati)

— 7 months ago with 13 notes